سورنا ستاری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد ضرورت حمایت از پیام رسانهای داخلی در کشور، با تاکید براینکه حدود ۶ پیام رسان اصلی که در کشور هم اکنون فعال شده اند، از سیستم حمایتی معاونت علمی بیرون آمده اند، اظهار داشت: این پیام رسانها استارتاپ هستند و ما در جهت حمایت در حال همکاری با آنها هستیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به مزایای استفاده از پیام رسانهای داخلی نسبت به نمونه های خارجی تاکید کرد: پیام رسانهای داخلی، توانمندیهای خوبی دارند و علاوه بر این توانمندیها، امکان ارائه خدماتی را دارند که شبکه های خارجی ندارند.
وی افزود: برای مثال امکان ارائه خدمات بانکی و صوتی در سیستم پیام رسانهای داخلی وجود دارد و این درحالی است که در تلگرام و سایر پیام رسانهای خارجی، این سرویس در ایران قابل استفاده نیست.
ستاری با اشاره به اینکه برای مثال پیام رسان بله امکان دریافت خدمات بانکی را برای کاربر فراهم می کند، ادامه داد: در همین حال پیام رسان سروش نیز خدمات تماس صوتی دارد.
وی در مورد آخرین تصمیم برای فیلتر تلگرام نیز گفت: آخرین تصمیمات در این زمینه باید از سوی دبیر شورای عالی فضای مجازی مطرح شود و هر آنچه که ایشان تاکنون مطرح کرده صحیح است.
نظر شما